Activiteiten en evenementen

 Paella a
vonden zijn
één van onze klassiekers. Hier binnenkort de nieuwe datum dat we onze Spaanse kok weer aan het werk zetten
                             

Op geregelde tijdstippen organiseren wij ook thema-avonden zoals een kaas-en wijnavond op zaterdag 20 januari ism het Kaasateljee uit Heers


Op zaterdag 15 april 2023 vierden wij ons 20 jarig jubileum met een spetterend feest! Met een volle getrouwheidskaart kon jij gratis aanschuiven aan ons feestbuffet ! Foto's in de gallerij ! 

Kon je er niet bij zijn op 15 april ? Gooi dan zeker je stempelkaart niet weg want wij hebben nog een verrassing in petto !
Er volgt immers nog een de 3de en laatste verjaardagsfeest mid april 2024 Ons polyvalent zaaltje

In ons zaaltje kan je terecht voor verschillende evenementen zoals een gezellig familie-etentje,, een babyborrel, een verjaardagsfeestje, een jubileum, een vergadering...Maar wij staan onze klanten ook bij in de moeilijke dagen : wij verzorgen ook koffietafels naar uw wensen....Wij dekken de tafels volledig naar uw wensen en in de sfeer en het thema dat u verkiest. Kom gerust even langs of vraag bij je volgende bezoekje aan onze taverne om even, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen in 't Zaaltje van The Passage.

 

Kinderfaciliteiten

Wij zijn een echt familierestaurant en in de mate van het mogelijke
serveren wij de kindergerechten  vóór de andere gerechten 
zodat de volwassenen eerst een handje kunnen helpen en daarna ook rustig van hun gerecht kunnen genieten

  • Verwarmen babyvoeding
  • Verschoningshoekje met pampervuilbakje
  • Buggyvriendelijk
  • Speelgoed/speelruimte
  • Verkleinde wc bril 
  • Gezelschapspelletjes voor jong en oud
  • Babystoel en peuterstoel
  • Speciaal kindermenu
  • Leuke attenties voor de kids


Springkastelen

Wij hebben ook springkastelen ter beschikking met gratis levering in de buurt van Heers. Wij hebben twee types : Eentje voor grotere kinderen ( 8 tot 12 jaar ) en een kleiner voor de allerkleinsten ( tot max 6-7 jaar)


Katarakt Fietsroute (53 km)

De collega's van fietscontreien hebben een prachtige route uitgestippeld in het spoor van Katarakt en z'n personages:


De TV-serie Katarakt, zich afspelend in Haspengouw, wierp grote ogen enkele jaren geleden. De fietsroute van 53 km komt voorbij aan alle Katarakt-locaties, met een mogelijke uitbreiding van 21 km naar Sint-Truiden voor een bezoek aan de streekproductenmarkt in de abdij en het infocentrum in het Begijnhof.

Op onze eigen ongedwongen wijze fietsen we vanuit Heers voorbij aan alle katarakt-locaties: het huis van hoofdrolspeelster Elisabeth Donkers en man Paul Hendrickx [1], het fruitbedrijf van schoonvader Roger Hendrickx, schoonbroer Paul en zijn echtgenote An in Klein-Gelmen [2], de kastelen De Motte [3] en Rullingen [4] waar vergaderingen van de serviceclub van Karel Donkers plaatsvonden; het fruitbedrijf van Karel Vaes deed dienst als de locatie voor het bloesemfeest [5]; de herenboerderij van Ben Vanhemelrijck [6]; de stroopfabriek [7] en het huis van dokter/vader Karel Donkers [8] in Borgloon; het café “De Ware Vrienden” in Bommershoven [9] waar de openbare verkoop van gronden gebeurde.