Taverne The Passage Heers


Gezellige en kindvriendelijke taverne in het centrum van Heers op de verbindingsweg tussen Sint-Truiden en Luik. Excellente keuken met dagverse producten, seizoensgebonden suggesties en met respect voor regionale ingrediënten. Elke ochtend gratis ovenverse koffiekoek bij de koffie. Elke 3de donderdag en laatste zaterdag van de maand: smoutebollen en appelbeignets in de namiddag ,

  Wij verhuren ook springkastelen: vraag vrijblijvend telefonisch om informatie, beschikbaarheid en prijzen.


EEN MULTIFUNCTIONELE FEEST- en vergaderZAAL


Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw communie- of familiefeest, training, vergadering, receptie,, koffietafel...
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
U kan gratis gebruik maken van onze sfeervolle feestzaal (maak gerust telefonisch  een afspraak om de verschillende formules even te bespreken).

DE PERFECTE LOCATIE VOOR ALLE GELEGENHEDEN
 • Communiefeesten
 • Familiefeesten
 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Feestjes
 • Recepties
 • Koffietafel....
                                                  

The Passage Heers in Haspengouw

De Haspengouw streek wordt gekenmerkt door bloeiende bloesems en golvende landschappen. Maar Haspengouw heeft nog veel meer te bieden. Je vindt er adellijke domeinen, resten van het Gallo-Romeins verleden, pittoreske dorpjes, aantrekkelijke streekproducten, unieke wandelroutes en een uitgebreid fietsroutenetwerk. Je kan er dus heerlijk onthaasten, gezond genieten en profiteren van een warm onthaal.

Romantische kastelen, boomgaarden, pittoreske kerkdorpjes, historische steden, religieuze monumenten, historische steden… Veelzijdig Haspengouw verrast het hele jaar door.

 

DÉ FRUITKORF VAN WEST-EUROPA

 Haspengouw is de grootste fruitregio van West-Europa. In april verandert het landschap in één kleurrijke bloesemzee. In het najaar prikkelen miljoenen oogstrijpe appels, peren, aardbeien, kersen, bramen, bessen, … je zintuigen. Tijdens de bloesem- en oogstfeesten zetten veilingen en fruitbedrijven de deuren wijd open. Overal vinden er dan fruitige activiteiten plaats. In oktober oogsten Haspengouwse wijndomeinen de druiven voor hun prijswinnende wijnen.

 ADEMBENEMEND HISTORISCH

 Burchten, religieuze monumenten, mergelgrotten: Haspengouw ademt geschiedenis. Hier ligt Tongeren, oudste stad van België. Maar ook het gravenstadje Borgloon en Sint-Truiden, zesde monumentenstad van Vlaanderen. Meer dan 100 kastelen kruiden het landschap, waaronder landcommanderij Alden Biesen, een van de grootste kasteeldomeinen van de Euregio.

 

WANDELEN, FIETSEN EN ZOVEEL MEER

De glooiende heuvels, vergezichten en kerkdorpjes van Haspengouw verkennen? Je doet het zoals jij dat wilt. Wandel- of fietsroutes, tochtjes met de fietstaxi, een elektrisch wagentje of een retro VW-busje… En dat alles mét of zonder gids. 

 

Je vindt een aantal aantrekkelijke steden vlakbij:

 • Tongeren (5 km) met zijn Romeinse verleden en de grootste Europese antiekmarkt op zondagochtend.
 • Bilzen (7 km) is een natuurrijk stadje met een rijk verleden. Verder is de Landscommanderij Alden Biesen zeker een bezoekje waard.
 • Maastricht (15 km) wordt dikwijls vernoemd als de 'gezelligste stad van Nederland'.
 • Een beetje verder vind je Luik en Hasselt ('Hoofdstad van de goede smaak').